Περιγραφή

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα των δωματίων «Φάρος». 
Μέσω της ιστοσελίδας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, για τη μετακίνηση από και προς το νησί, φωτογραφίες, όπως και πληροφορίες για να έλθετε σε επικοινωνία.

Τα δωμάτια Φάρος βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από την παραλία του Αγίου Νικολάου. Η επόμενη παραλία, το Κλεισίδι, απέχει με τα πόδια περίπου δέκα λεπτά (βλ. μονοπάτι), ενώ για το Κατσούνι χρειάζεται συνολικά είκοσι λεπτά περπάτημα. Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο ή άλλο μεταφορικό μέσο για να απολαύσει κανείς τη θάλασσα. Το μέρος είναι απάνεμο και από το μπαλκόνι μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς είναι άμεση. Τα δωμάτια βρίσκονται κοντά στο λιμάνι και τον κύριο δρόμο του νησιού. Το μήκος του αυτοκινητόδρομου μέχρι τη Χώρα είναι περίπου τέσσερα χιλιόμετρα.

Υπάρχει συντομότερο μονοπάτι, το οποίο συνδέει τη Χώρα με το λιμάνι σε απόσταση περίπου είκοσι πέντε λεπτών με τα πόδια. Η διαδρομή από τη Χώρα στον Άγιο Νικόλαο είναι πολύ ευκολότερη από την αντίστροφη διαδρομή. Είναι κατηφορική διαδρομή και παρέχει έναν εύκολο τρόπο να απολαμβάνετε τη νυχτερινή ζωή στη Χώρα και να επιστρέφετε με τα πόδια χωρίς να έχετε ανάγκη κάποιο μεταφορικό μέσο.

Στην περιοχή του λιμανιού θα βρείτε μηχάνημα ATM, εστιατόριο, μίνι μάρκετ και καφετέρια. Άλλες περιοχές που θα βρείτε φαγητό και διασκέδαση είναι το Κλεισίδι (βλ. μονοπάτι) και η Χώρα. Σήμα κινητού στην περιοχή του λιμανιού υπάρχει για τις εταιρίες wind (πολύ καλό), cosmote (μέτριο) ενώ η vodafone δεν έχει καθόλου σήμα· μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία wifi-calling αν υποστηρίζεται από το κινητό σας. Οι παραλίες μετά το Κλεισίδι δεν έχουν καθόλου σήμα κινητού. Η πρόσβαση στα δωμάτια γίνεται από σκάλες. Υπάρχει ένας χαμηλής έντασης ήχος που προέρχεται από τον τοπικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρισμού, ο οποίος είναι σταθερός και οι περισσότεροι δεν τον παρατηρούν.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται πρωινό. Check-in γίνεται από τις 14:00 και check-out έως τις 12:00.

Οι άνθρωποι της Ανάφης διακρίνονταν πάντοτε για τη φιλοξενία τους. Θα χαρούμε να φροντίσουμε για τη φιλοξενία σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Περιγραφή, εσωτερικό δωματίων

Δωμάτιο 4

Περισσότερα

Δωμάτιο 5

Περισσότερα

Δωμάτιο 6

Περισσότερα

Η τρέχουσα εικόνα του λιμανιού (Ιούλιος 2022)

Όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα, έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες στη μαρίνα και η εικόνα του λιμανιού δεν ανταποκρίνεται ακριβώς σε μερικές από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνουν το λιμάνι. Οι εργασίες σταμάτησαν στις 10 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Συνεπώς δεν υπάρχει όχληση από θόρυβο ή σκόνη. Όμως η εικόνα του λιμανιού έχει αλλάξει. Δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες στις 19 Ιουλίου 2022.